Vertalen Duits Nederlands

Juridische vertalingen

Juridische vertalingen

Naast de tandheelkundige en medische vertalingen zijn juridische vertalingen ook een specialiteit van Van Loen Vertalingen. Hier komen Joosjes kennis van de medische wetenschap en techniek en haar kennis van Europese regelgeving samen. De juridische vertalingen van Van Loen Vertalingen draaien meestal om rechtszaken op medisch gebied. Het gaat hierbij om vertalingen die uiterst nauwkeurig moeten worden uitgevoerd, met kennis van de plaatselijke regels en cultuur. Van de juiste vertaling van uw juridische stukken hangt veel af. Daarom wilt u alleen de beste vertaler Duits-Nederlands inschakelen: Van Loen Vertalingen. Niet voor niets staat Joosje van Loen bekend als dé specialist op het gebied van medische, technische en juridische vertalingen.

Kennis van Europese regelgeving, van medische termen, van de gebruiken in verschillende landen, er komt veel kijken bij juridische vertalingen. Van Loen heeft het allemaal in huis. Of de rechtszaak nu draait om een letselschadezaak of uithuisplaatsing op medische gronden, Van Loen vertaalt. Door haar jarenlange ervaring levert zij maatwerk waarin grondigheid en kwaliteit hand in hand gaan. Bij Van Loen Vertalingen is strikte geheimhouding vanzelfsprekend voor elke vertaalopdracht.

Juridische termen

Gerechtelijke instellingen en procedures verschillen per land. Daarom kan een juridisch vertaler niet  blind vertrouwen op een woordenboek of vertaaltool. Juridische termen kunnen in de ene taal iets anders betekenen dan in een andere taal. Joosje van Loen weet dat als geen ander. Door haar jarenlange ervaring op het gebied van juridische vertalingen weet Joosje van Loen precies waarop zij moet letten bij het vertalen van uw juridische stukken. Grondig, nauwgezet, met oog voor uw zaak.

Complexe vertalingen

Van Loen Vertalingen is niet alleen gespecialiseerd in juridische vertalingen, maar ook op het gebied van tandheelkundige, medische en technische vertalingen. Die combinatie maakt dat u bij complexe vertalingen kunt rekenen op Joosje van Loen. Kwaliteit, grondigheid en een feilloos taalgevoel gaan daarbij hand in hand. Meer weten over perfecte vertalingen Duits-Nederlands? Neem contact op met Van Loen Vertalingen of vraag een offerte aan.

Contact

Joosje van Loen
Fluitekamp 53
3828 WD Hoogland
Tel.: +31 (0)6 – 2246 1989
info@joosjevanloen.eu

juridische vertalingen

Joosje van Loen werkt onder andere voor:

[gs_logo]

Contact

Joosje van Loen
Fluitekamp 53
3828 WD Hoogland
Tel.: +31 (0)6 – 2246 1989
Mail

Joosje van Loen is beëdigd vertaler en werkt vanzelfsprekend volgens de voorwaarden van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers (NGTV)


Ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers onder nummer 243
NGTV