Vertalen Duits Nederlands

Patiëntendossiers vertalen

Patiëntendossiers vertalen

Patiëntendossiers vertalen is een vak apart. De medische of tandheelkundige beschrijvingen moeten precies kloppen. Er mag geen ruimte zijn voor onduidelijkheid. Daar wilt u alleen een vertaalspecialist voor inschakelen. Als vertaler Duits-Nederlands heeft Joosje van Loen zich gespecialiseerd in vertalingen op medisch en tandheelkundig gebied. Die kennis staat tot uw beschikking voor het vertalen van patiëntendossiers. Van Loen Vertalingen staat voor nauwkeurigheid en grondigheid. Omdat betrouwbaarheid belangrijk is bij patiëntendossiers vertalen.

Passie voor medisch vertalen

Wat Joosje goed maakt in patiëntendossiers vertalen? Joosje heeft een pure passie voor medische vertalingen.

Een passie die werd geboren toen zij twee medische woordenboeken moest vertalen en die met de jaren is gegroeid en gevoed. Joosje volgt cursussen op medisch gebied en houdt de ontwikkelingen in dit vakgebied nauwgezet bij. Met inhoudelijke vragen kan ze terecht bij een groot netwerk aan Duits-, Engels- en Nederlandstalige tandartsen, medisch specialisten en therapeuten. Daardoor kan zij zorgen voor maatwerk op het gebied van patiëntendossiers vertalen.

En omdat ze meer dan twintig jaar ervaring heeft met het vertalen van technische teksten excelleert Joosje in vertalingen van medische technologie. Kortom, patiëntendossiers laten vertalen van Duits naar Nederlands? U weet waar u moet zijn! Uw teksten zijn al vertaald, maar u wilt graag eindredactie laten doen of het jargon laten checken? Ook dat kan bij Van Loen Vertalingen.

Contact

Joosje van Loen
Fluitekamp 53
3828 WD Hoogland
Tel.: +31 (0)6 – 2246 1989
info@joosjevanloen.eu

Joosje van Loen werkt onder andere voor:

[gs_logo]

Contact

Joosje van Loen
Fluitekamp 53
3828 WD Hoogland
Tel.: +31 (0)6 – 2246 1989
Mail

Joosje van Loen is beëdigd vertaler en werkt vanzelfsprekend volgens de voorwaarden van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers (NGTV)


Ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers onder nummer 243
NGTV