Vertalen Duits Nederlands

Diensten

Diensten

Van website vertalen tot technische teksten vertalen

Joosje van Loen vertaalt van het Duits naar het Nederlands en hanteert daarmee het moedertaalprincipe. Immers, alleen in de taal waarmee je bent opgegroeid kun je je perfect uitdrukken, hoe goed je kennis van andere talen ook is. Van Loen Vertalingen levert maatwerk voor medische uitgeverijen en de (medische) industrie en levert tal van diensten in de vakgebieden tandheelkundige vertalingen, medische vertalingen en juridische vertalingen. Haar sterke punt: het omzetten van ingewikkelde taal in leesbare teksten. Door vakjargon waar nodig om te zetten in taal die iedereen begrijpt én aanspreekt. Zonder de inhoud uit het oog te verliezen, met gevoel voor de doelgroep. Vrij vertalen wat er staat, heet dat. Kwaliteit waarop u kunt rekenen bij Van Loen Vertalingen.

Op deze pagina leest u meer over de diensten van Van Loen Vertalingen, zoals:

Contact

Joosje van Loen
Fluitekamp 53
3828 WD Hoogland
Tel.: +31 (0)6 – 2246 1989
info@joosjevanloen.eu

Website vertalen

Uw site vlekkeloos vertaald én toegeschreven op de doelgroep die u wilt aanspreken?  Met een feilloos gevoel voor taal zorgt Van Loen Vertalingen dat uw boodschap op uw website het beste overkomt bij uw doelgroep. Of het nu gaat om het invullen van het contactformulier of een aankoop doen. Kortom, bij Van Loen is uw vertaling in goede handen en draagt deze bij aan de doelen van uw website.

Productinformatie vertalen

Door haar jarenlange ervaring en haar opgebouwde kennis weet Joosje van Loen als geen andere vertaler wat er komt kijken bij productinformatie vertalen. Van Loen heeft niet alleen verstand van de producten maar ook van het jargon. Kortom, ze kent de vaktermen en weet waarover zij schrijft. Productinformatie vertalen Duits-Nederlands? Van Loen Vertalingen.

Technische teksten vertalen

Van Loen Vertalingen begon ruim twintig jaar geleden met het vertalen van technische teksten. Inmiddels heeft Joosje vertalingen Duits-Nederlands rond elk denkbaar technisch onderwerp gedaan. Haar klanten zijn (semi)overheidsinstellingen en bedrijven in heel Europa. Of het nu gaat om ICT, machinebouw, duurzame energie of aandrijftechniek, Van Loen vertaalt. Met goed begrip van politieke achtergronden en Europese regelgeving.

Persbericht vertalen

U lanceert een nieuw product of catalogus en daar hoort een persbericht bij. Een persbericht dat de media aanspreekt en uw doelgroep bereikt. Dan bent u aan het juiste adres bij Van Loen Vertalingen. Een persbericht laten schrijven omdat u iets nieuws uitbrengt? Met de input in het Duits zorgt van Loen Vertalingen voor een goed en gedegen persbericht dat uw doelgroep bereikt.

Patiëntendossiers vertalen

Bij de vertaling van patiëntendossiers mogen geen fouten worden gemaakt. De medische of dentale beschrijvingen en gegevens moeten precies kloppen. Als vertaler Duits-Nederlands heeft Joosje van Loen zich gespecialiseerd in vertalingen op medisch en tandheelkundig gebied. Die kennis staat tot uw beschikking voor het vertalen van patiëntendossiers.

Joosje van Loen werkt onder andere voor:

[gs_logo]

Contact

Joosje van Loen
Fluitekamp 53
3828 WD Hoogland
Tel.: +31 (0)6 – 2246 1989
Mail

Joosje van Loen is beëdigd vertaler en werkt vanzelfsprekend volgens de voorwaarden van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers (NGTV)


Ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers onder nummer 243
NGTV