Vertalen Duits Nederlands

Offerte vertaalwerk

Offerte vertaalwerk aanvragen

Maatwerk. Dat levert Van Loen Vertalingen. Vanuit het Duits naar het Nederlands. Door het moedertaalprincipe te hanteren kan Joosje van Loen vertalingen van hoge kwaliteit leveren. Immers, alleen in de taal waarmee je bent opgegroeid kun je je perfect uitdrukken, hoe goed je kennis van andere talen ook is.

Van Loen Vertalingen werkt voor tandheelkundige en medische uitgeverijen en de (medische) industrie. Door haar specialistische kennis en ruime ervaring kan ze geen lage tarieven aanbieden. Het tarief van haar vertalingen wordt in overleg met de klant bepaald. De prijs hangt af van verschillende factoren zoals de moeilijkheidsgraad van de tekst, de hoeveelheid tekst, het aangeleverde bestandsformaat, enzovoort.

Joosje van Loen werkt volgens de voorwaarden van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers (NGTV). Deze zijn te lezen op www.ngtv.nl of worden op verzoek toegestuurd. Meer weten of een offerte aanvragen voor uw opdracht? Vul het formulier op deze pagina dan in, Joosje neemt binnen 2 werkdagen contact op.

Vraag offerte aan

Contact

Maximum file size: 67.11MB

Contact

Joosje van Loen
Fluitekamp 53
3828 WD Hoogland
Tel.: +31 (0)6 – 2246 1989
Mail

Joosje van Loen is beëdigd vertaler en werkt vanzelfsprekend volgens de voorwaarden van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers (NGTV)


Ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers onder nummer 243
NGTV